Odpowiedz

Problem z pobraniem plików pdf w Moje ING

Witam, mam problem z aplikacją Moje ING. Mianowicie, kiedy chcę pobrać albo otworzyć plik pdf jak na przykład potwierdzenie transakcji, wyrzuca mnie na ekran główny telefonu a przy pobraniu jest napisane że pobrało jednak plik nigdzie nie jest zapisany. Uruchamiałem ponownie telefon, instalowałem od nowa aplikacje, czyściłem pamięć podręczną, jednak żaden z tych sposobów nie zadziałał
Odpowiedz
0 Lajków
JakubZ
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-07-2021
Wiadomość 1 z 2 (4 000 wyświetleń)

Re: Problem z pobraniem plików pdf w Moje ING

Rzeczywiście, znamy ten kłopot Emotikon: Smutny Już nad tym pracujemy i w najbliższym czasie naprawimy tę usterkę. Przepraszamy za niedogodności. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 956 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy