Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Potwierdzam również że od dzisiaj aplikacja zaczęła znów działać. Temat do zamknięcia.

Danny5
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
22
23-02-2025
Wiadomość 41 z 44 (1 215 wyświetleń)

Witam

W aplikacji na telefonie u góry ekranu proszę nacisnąć "i", następnie u dołu nacisnąć "switch to english" zalogować się i wszystko działa. Można powtórzyć operację przełączając na język polski i aplikacja działa prawidłowo.  

Kimm
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
03-03-2025
Wiadomość 42 z 44 (536 wyświetleń)

Mam tak samo nie moge sie zalogowac do banku a wpisuje dobry pesel i dobry login (na innym telefonie z androidem tez probowalam i nie dziala na laptopie przez stronę internetową tez nie a mam tam odłożone pieniądze i nie moge juz prawie miesiac sie zalogiwac masakra Emotikon: Smutny
Odpowiedz
0 Lajków
mela1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
27-03-2025
Wiadomość 43 z 44 (200 wyświetleń)

Skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69. Po potwierdzeniu tożsamości będziemy mogli pomóc w tej sprawie. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
196
40
02-09-2021
Wiadomość 44 z 44 (168 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

w kategorii spolecznosci "Kredyty hipoteczne' nie jest zasadne pytanie o to czy bank praktykuje negocjacje marzy? to od czego jest to miejsce? od 30 watkow dzielenia sie informacja o tym ze bank jeszc

...

03-04-2025

Jestem żywą osobą, natomiast tutaj nie obsługujemy tematów związanych z ofertą hipoteczną. Dlatego w poprzednim komentarzu wskazałem dedykowany kanał Emotikon: Szczęśliwy 

03-04-2025

KarolB, albo jestes botem albo przez pomylke odpowiadasz na nie ten temat na ktory zamierzales.

03-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy