Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

U mnie to samo… Zaktualizowałem iphona i ipada i… straciłem możliwość korzystania z apki, a tym samym z blika…
Ale co jest najlepsze, to te wkurzające i denne powiadomienia nadal działają…
No mistrzostwo!
demiguel
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
2
27-02-2025
Wiadomość 21 z 44 (2 979 wyświetleń)

U mnie również nie działa aplikacja i logowanie przez przeglądarkę, ale to ryzyko, które podjąłem świadomie, w końcu jest to wersja beta, tym bardziej developerska, dla programistów, którzy teraz mogą dostosować swoje aplikacje do nadchodzącej aktualizacji.
Nawet samo Apple informuje i oczekuje akceptacji, że instalując wersję beta jest się świadomym, że wiele funkcji może nie działać. W tym właśnie różne aplikacje. Pozostaje poczekać na aktualizację po stronie ING i za jakiś czas wszystko zacznie działać poprawnie.
Odpowiedz
0 Lajków
TheMan
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
22-08-2017
Wiadomość 22 z 44 (2 946 wyświetleń)

U mnie to samo masakra jak tego nie zmienią to trzeba przenieść się do innego banku. Wszystkie apki działają tylko nie ING
Mariuszzadlo
Doradca z ambicjami I
1
2
27-02-2025
Wiadomość 23 z 44 (2 923 wyświetleń)

Ludzie, czy Wy na głowę upadliście? Instalujecie na lewo i prawo bety nie przeznaczone dla Was, a potem narzekacie, że coś nie działa… To jest całkowicie normalne i możecie winić tylko siebie.
Osobom twierdzącym, że zmienią przez to bank polecam puknąć się w czoło.
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
171
48
02-12-2022
Wiadomość 24 z 44 (2 585 wyświetleń)

Przypominam że publiczne bety są jak sama nazwa dla publiki, a na nich też aplikacja oraz strona nie działa, dodatkowo jest po pierwsza aktualizacja beta na której pojawia się taki błąd.
Kelpy
Doradca z ambicjami I
4
8
24-02-2025
Wiadomość 25 z 44 (2 538 wyświetleń)

Ale to nadal beta! Bez względu na to czy developerska, czy publiczna. Bety nie są do instalowania na telefonach, których używacie na codzień.
f0ku5
Zaprawiony analityk II
171
48
02-12-2022
Wiadomość 26 z 44 (2 520 wyświetleń)

Inne banki potrafią się dostosować do oprogramowania testowego na czas🙄
Kelpy
Doradca z ambicjami I
4
8
24-02-2025
Wiadomość 27 z 44 (2 498 wyświetleń)

ING też się dostosuje do finalnej wersji.
Poza tym to nie jest tak, że inne banki się do 18.4 dostosowały. U nich po prostu aktualizacja nie „koliduje” w żaden sposób z kodem i nic się nie zepsuło. A ING jak widać musi trochę poprawić. Te bety są głównie dla nich.
f0ku5
Zaprawiony analityk II
171
48
02-12-2022
Wiadomość 28 z 44 (2 495 wyświetleń)

Wszystkie banki działają płynnie. Alior, millenium potwierdzam że działa ładnie bo mam u nich konto. Tylko wasza aplikacja ma z tym problem.
Chciałabym wiedzieć kiedy będę mogła korzystać płynnie z konta?
Tyle dni czekać bez informacji jak możecie nam pomóc jest dość żenujące jak na taki bank.
Dajanna
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
3
28-02-2025
Wiadomość 29 z 44 (2 284 wyświetleń)

Mam ponad 250 aplikacji na telefonie, sprawdziłem te najważniejsze, w tym wszystkie z sektora finansowego, wszystkie działają tak jak działały, wyjątkiem jest aplikacja „moje ING”. Nie do obrony, klienci irytujący się tą sytuacją mają rację, problemem jest linia obrony zakładająca, że to ich problem bo sami instalowali betę. Czas wziąć się do pracy, a nie do mętnego tłumaczenia. To tłumaczenie, to przysłowiowa brzytwa tonącego, i to najbardziej ludzi wkurza. Jako klient oczekuję rzetelnej odpowiedzi, czy i kiedy coś w tej sprawie DEWELOPER zrobi.
tomekoki
Doradca z ambicjami I
1
1
28-02-2025
Wiadomość 30 z 44 (2 234 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

w kategorii spolecznosci "Kredyty hipoteczne' nie jest zasadne pytanie o to czy bank praktykuje negocjacje marzy? to od czego jest to miejsce? od 30 watkow dzielenia sie informacja o tym ze bank jeszc

...

03-04-2025

Jestem żywą osobą, natomiast tutaj nie obsługujemy tematów związanych z ofertą hipoteczną. Dlatego w poprzednim komentarzu wskazałem dedykowany kanał Emotikon: Szczęśliwy 

03-04-2025

KarolB, albo jestes botem albo przez pomylke odpowiadasz na nie ten temat na ktory zamierzales.

03-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy