Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Trochę godzi to w renomę Banku… w szczególności że poprzednie wersje beta nie miały takiego problemu… oczekiwałbym od Banku stosownej reakcji i awaryjnej aktualizaji. Ogarniecie ten temat? Aplikacja w tym momencie jest bezużyteczna.
acidg
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
7
28-01-2025
Wiadomość 11 z 44 (3 955 wyświetleń)

Tak jak piszą inni, aplikacja bankowa jest kompletnie bezużyteczna - na developer beta, jak i na public beta. To nie pierwsza, ani druga, ani nawet dziesiąta beta, której używam, a taki problem z Moje ING występuje pierwszy raz.
Zastanawia mnie tylko której strony jest to problem i czy może zostanie rozwiązany z 18.4 beta 2. Jeśli nie, to miejmy nadzieję, że ING coś z tym zrobi, bo akurat ta wersja wprowadza Apple Intelligence w Europie, przez co bardzo dużo ludzi ją zainstalowało.
Czekamy na reakcję.
o_bubus
Doradca z ambicjami I
2
6
25-02-2025
Wiadomość 12 z 44 (3 924 wyświetleń)

Niestety powrót do poprzedniej stabilnej wersji iOS jest dosyć karkołomny i niesie za sobą ryzyko utraty danych z telefonu.
Do tej pory nie znalazłem działającego workaroundu aby dostać się do bankowości mobilnej aby móc skontrolować stan konta z poziomu telefonu.

Czy mogą Państwo podać:
a) działającą opcję na zalogowanie się do bankowości mobilnej z poziomu telefonu na iOS 18.4 (niekoniecznie z poziomu aplikacji Moje ING)

b) datę kiedy problem z logowaniem zostanie rozwiązany

?

Pozdrawiam

Danny5
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
22
23-02-2025
Wiadomość 13 z 44 (3 551 wyświetleń)

Taki nowoczesny i bogaty bank taka wtopa? Na infolinii teksty typu zainstaluj Pan sobie 18.3... Santander, MBank, Alior i Pekao działają na 18.4 beta. Sprawdzone.

Ktoś tu nie nadąża chyba...
sawus
Doradca z ambicjami I
2
4
26-02-2025
Wiadomość 14 z 44 (3 452 wyświetleń)

[ Edytowane ]

A który ma fajną aplikacje, bo chyba czas na zmiany, do tego trzeba takich rzeczy; to motywuje tak jak, wpadki androida na przejście na ios Emotikon: Szczęśliwy

Martin670
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
6
26-02-2025
Wiadomość 15 z 44 (3 419 wyświetleń)

Ja osobiście polecam mBank, apka naprawdę działa idealnie. zarówno Android oraz iOS.

ps. i nie pracuje w żadnym bankuEmotikon: Mrugający

sawus
Doradca z ambicjami I
2
4
26-02-2025
Wiadomość 16 z 44 (3 294 wyświetleń)

chyba faktycznie pora zmienić bank skoro aktualizacja aplikacji to dla banku zbyt duży problem.. 

damwoj3019
Doradca z ambicjami I
1
4
27-02-2025
Wiadomość 17 z 44 (3 138 wyświetleń)

niech ktoś się tym zajmie bo nie da się obsługiwać banku bez komputera

kvcper777x
Doradca z ambicjami I
1
3
27-02-2025
Wiadomość 18 z 44 (2 729 wyświetleń)

Czy coś wiadomo ?? Ktoś się tym zajął??
UrszLidKru
Doradca z ambicjami I
2
3
27-02-2025
Wiadomość 19 z 44 (2 526 wyświetleń)

Niestety jestem kolejną osobą z problemem. Aplikacja po zalogowaniu wyświetla pusty ekran.

Spróbowałem się zalogować na telefonie z iOS 18.4 (dev beta) przez przeglądarkę Safari i tutaj również jest pusta strona z tym, że nawet jeszcze przed etapem wpisania loginu.

Niestety ale MacOS 15.4 (dev beta) i przeglądarka Safari jest również objęta tym problemem (dokładnie takie samo zachowanie jak na telefonie). Tutaj o tyle sprawa jest prostsza, że można użyć innej przeglądarki np. Chrome i serwis funkcjonuje już poprawnie.

Po przejrzeniu listy zmian w obu w/w systemach wraz z jeszcze wcześniej ogłaszanymi zmianami śmiem wątpić, że to błąd wersji testowej. Po prostu producent aplikacji (w tym wypadku ING) nie dostosował odpowiednio wcześniej swoich usług aby były kompatybilne.

Jeszcze bardziej zdumiewa mnie podejście do problemu przez ING gdzie wszystkim klientom zaleca się powrót do oficjalnej wersji systemów a przecież za niedługo wprowadzone zmiany z wersji testowej trafią do oficjalnej aktualizacji i co wtedy? Bank zacznie rekomendować wyłączenie aktualizacji? Albo może wymianę telefonu na android?
marcinmajsc
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
8
27-02-2025
Wiadomość 20 z 44 (2 518 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

OK, dziękuję za informację.

07-04-2025
Re.: dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

W przypadku śmierci właściciela konta dyspozycja zostanie wypłacona zgodnie z zapisem osobie, która została w niej wpisana. Reszta kwoty, jeśli zostanie i ewentualne pożyczki wpadają w masę spadkową i...

07-04-2025
Re.: Nowa karta, niepełny okres rozliczeniowy a opłaty

W pierwszym okresie rozliczeniowym, w którym zamawiasz kartę do konta i który jest niepełny, nie nalicza się opłata za kartę.

07-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy