Odpowiedz

Re: Re.: Problem z aplikacją

[ Edytowane ]

Witam dzis po godzinie 20 przestała mi działac poprawnie wasza apka tzn jest taki problem ilez bym razy nie próbowal sie zalogowac nie idze a jak odinstalowałem i zainstalowałem to nawet nie idzie aktywoać jej. Mój android to 9 w Huawei Mate 20 Pro. Najlepsze jest to ze godzine wczesniej jeszcze działało wszystko ok

Odpowiedz
0 Lajków
Orsted
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-05-2019
Wiadomość 11 z 15 (7 578 wyświetleń)

Re.: Problem z aplikacją

Przywrócenie ustawień fabrycznych to już dość ostateczne i raczej chyba niepotrzebne rozwiązanie. Jeżeli na co dzień nie masz problemów z internetem w innych aplikacjach (zakładam że chodzi o system Android), to błąd o którym mówisz (błąd pobierania danych) jest spowodowany przez aplikacje banku (a uściślając to jakiś problem w komunikacji). 

U mnie też czasem pojawia się ten problem, jednak nie jest on uciążliwy, wystarczy "zkillować" aplikację i uruchomić ją ponownie. 

Jak często ten błąd pojawia się u Ciebie? Uniemożliwia korzystanie z aplikacji?

Odpowiedz
0 Lajków
username
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
13-05-2019
Wiadomość 12 z 15 (7 564 wyświetleń)

Juz po problemie tzn pomogła zmiana hasła i nagle wszystko ruszyło...

Odpowiedz
0 Lajków
Orsted
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
14-05-2019
Wiadomość 13 z 15 (7 548 wyświetleń)

NIe działa mi aplikacja Moje ING na telefonie Huawei Android 10. Po zalogowaniu do aplikacji stale widać kółko logowania i informację że trwa pobierania danych aplikacji i żeby nie wyłączać. Po pół godzinie to samo. Po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu aplikacji to samo.
Odpowiedz
0 Lajków
Edyta__s
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-04-2022
Wiadomość 14 z 15 (4 758 wyświetleń)

Re: Re.: Problem z aplikacją

Spróbuj jeszcze wyczyścić dane aplikacji w ustawieniach Twojego telefonu. Następnie wyłącz i włącz swój telefon.
Podczas aktywacji upewnij się, czy wpisujesz wszystkie dane poprawnie. Sprawdź również jakość połączenia z internetem. Możesz też zobaczyć, czy ten sam błąd pojawia się jak korzystasz z wi-fi czy danych komórkowych na Twoim telefonie.
Jeśli nadal będziesz miała kłopot, skontaktuj się proszę z naszą całodobową infolinią 32 357 00 69. Przyjmiemy zgłoszenie w tej sprawie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
563
125
04-09-2015
Wiadomość 15 z 15 (4 722 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy