07-01-2021 12:07
Witam. Czy jest możliwość już włączenia w aplikacji powiadomień dla konta walutowego? w szczególności uznań? a jeśli nie to czy jest przewidywana taka funkcja? Czytałem o możliwości podpięcia konta walutowego do karty zbliżeniowej? mógłym prosić o wytłumaczenie na czym to polega? Mam karte zbliżeniową w złotówkach i czy podpięcie konta walutowego pod tą karte bedzie skutkowało tak naprawde czym? Czy wprzypadku wpływu euro bedzie ono automatycznie zamieniane na złotówki na kartę? dobrze rozumuję? dziekuje za odpowiedz.
08-01-2021 10:22
W aplikacji mobilnej możesz włączyć powiadomienia push także do kont walutowych. Zrobisz to wybierając po zalogowaniu Ustawienia/Aplikacja mobilna/Powiadomienia na telefon (push).
Do swojego konta walutowego możesz podpiąć także kartę Visa Zbliżeniową. Zrobisz to po wybraniu zakładki Karty i płatności telefonem/Visa Zbliżeniowa. Po podpięciu karty do konta, w momencie kiedy będziesz płacił w danej walucie, pieniądze pobierzemy z konta walutowego. Dzięki czemu unikniesz przewalutowania i prowizji.
20-01-2021 13:14
Dziękuję za odpowiedz.
Czy to celowe działanie, czy przejaw lekceważącego podejścia do klienta, trudno powiedzieć, ale na pewno nie jest to działanie godne instytucji zaufania publicznego.
Nie wydaje mi się, żeby to było cel
... 12-10-2024W tej sytuacji proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub zgłoś nam sprawę przez infolinię pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy tę sytuację w naszym systemie.
12-10-2024