07-01-2021 12:07
Witam. Czy jest możliwość już włączenia w aplikacji powiadomień dla konta walutowego? w szczególności uznań? a jeśli nie to czy jest przewidywana taka funkcja? Czytałem o możliwości podpięcia konta walutowego do karty zbliżeniowej? mógłym prosić o wytłumaczenie na czym to polega? Mam karte zbliżeniową w złotówkach i czy podpięcie konta walutowego pod tą karte bedzie skutkowało tak naprawde czym? Czy wprzypadku wpływu euro bedzie ono automatycznie zamieniane na złotówki na kartę? dobrze rozumuję? dziekuje za odpowiedz.
08-01-2021 10:22
W aplikacji mobilnej możesz włączyć powiadomienia push także do kont walutowych. Zrobisz to wybierając po zalogowaniu Ustawienia/Aplikacja mobilna/Powiadomienia na telefon (push).
Do swojego konta walutowego możesz podpiąć także kartę Visa Zbliżeniową. Zrobisz to po wybraniu zakładki Karty i płatności telefonem/Visa Zbliżeniowa. Po podpięciu karty do konta, w momencie kiedy będziesz płacił w danej walucie, pieniądze pobierzemy z konta walutowego. Dzięki czemu unikniesz przewalutowania i prowizji.
20-01-2021 13:14
Dziękuję za odpowiedz.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024