Odpowiedz

Podpowiedź zbliżającej się płatności

Witam,

w dniu dzisiejszym dostałam powiadomienie z aplikacji mobilnej ING ,,Przygotowaliśmy dla Ciebie podpowiedź zbliżającej się płatności. Zobacz jaką''. Po kliknięciu w powiadomienie przekierowało mnie do płatności zaplanowanych, w których jest pusto, ponieważ nigdy nie planuję i nie planowałam przelewów. Stąd moje pytanie - dlaczego dostałam takie powiadomienie i co ono znaczy?

Odpowiedz
0 Lajków
sonias
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
20-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (4 231 wyświetleń)

Re: Podpowiedź zbliżającej się płatności

W Moim ING możemy przypomnieć Ci o nadchodzących płatnościach, jeśli zauważymy, że jakieś transakcje wykonujesz regularnie. W aplikacji otrzymasz wtedy powiadomienie - możesz z tym nic nie robić, możesz zlecić przelew, który zaproponowaliśmy lub zaplanować stałe zlecenie czy polecenie zapłaty. 

Jeśli otrzymałaś powiadomienie, a w aplikacji nie masz żadnych podpowiedzi przelewów, prosimy zgłoś nam to przez czat w Moim ING lub telefonicznie +48 32 357 00 69. Sprawdzimy to.

Informacje o podpowiedziach przelewów znajdziesz też na naszej stronie: https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa/przelewy/podpowiedzi-przelewow

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 186 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy