08-01-2019 13:38
To co się w ostatnim czasie dzieje z ING woła o pomstę do nieba.
Aplikacja "zapomina" PINu mimo iż jest on prawidłowy! W ostatnim kwartale zmieniałem go kilka razy!
Dodatkowo w dniu wczorajszym nie można było płacić kartami banku ING, kosz zakupów zwrócony.
Czy bank jest na tyle zachłyśnięty sukcesem, że zaczyna nie dbać o swój biznes?!
09-01-2019 13:48
Przepraszam, za kłopoty związane z logowaniem do naszej aplikacji i zapłatą w sklepie za zakupy. Aplikacja może wymagać nadania jeszcze raz kodu PIN np. po aktualizacji. Podczas normalnego użytkowania nie powinno być problemu z logowaniem. Chciałbym to dla Ciebie dokładnie sprawdzić natomiast tutaj nie mam wglądu do systemu. Proszę zadzwoń z do nas na numer 32 357 00 69 lub napisz do nas wiadomość z Mojego ING lub na czacie po zalogowaniu (ikona na dole po prawej stronie). Sprawdzimy sytuację z logowaniem i co mogło wpłynąć na kłopoty z płatnością kartą w sklepie.
Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.
14-09-2026Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja
... 14-09-2026Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na pod
... 14-09-2026