08-01-2019 13:38
To co się w ostatnim czasie dzieje z ING woła o pomstę do nieba.
Aplikacja "zapomina" PINu mimo iż jest on prawidłowy! W ostatnim kwartale zmieniałem go kilka razy!
Dodatkowo w dniu wczorajszym nie można było płacić kartami banku ING, kosz zakupów zwrócony.
Czy bank jest na tyle zachłyśnięty sukcesem, że zaczyna nie dbać o swój biznes?!
09-01-2019 13:48
Przepraszam, za kłopoty związane z logowaniem do naszej aplikacji i zapłatą w sklepie za zakupy. Aplikacja może wymagać nadania jeszcze raz kodu PIN np. po aktualizacji. Podczas normalnego użytkowania nie powinno być problemu z logowaniem. Chciałbym to dla Ciebie dokładnie sprawdzić natomiast tutaj nie mam wglądu do systemu. Proszę zadzwoń z do nas na numer 32 357 00 69 lub napisz do nas wiadomość z Mojego ING lub na czacie po zalogowaniu (ikona na dole po prawej stronie). Sprawdzimy sytuację z logowaniem i co mogło wpłynąć na kłopoty z płatnością kartą w sklepie.
Możesz wypłacić pieniądze z IKZE wcześniej, jeśli zajdzie taka potrzeba. To tzw. zwrot. Pieniądze zwrócimy Ci, jeśli wypowiesz umowę o jego prowadzenie i nie spełniasz ustawowych warunków do wypłaty.
... 15-12-2025Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |