08-01-2019 13:38
To co się w ostatnim czasie dzieje z ING woła o pomstę do nieba.
Aplikacja "zapomina" PINu mimo iż jest on prawidłowy! W ostatnim kwartale zmieniałem go kilka razy!
Dodatkowo w dniu wczorajszym nie można było płacić kartami banku ING, kosz zakupów zwrócony.
Czy bank jest na tyle zachłyśnięty sukcesem, że zaczyna nie dbać o swój biznes?!
09-01-2019 13:48
Przepraszam, za kłopoty związane z logowaniem do naszej aplikacji i zapłatą w sklepie za zakupy. Aplikacja może wymagać nadania jeszcze raz kodu PIN np. po aktualizacji. Podczas normalnego użytkowania nie powinno być problemu z logowaniem. Chciałbym to dla Ciebie dokładnie sprawdzić natomiast tutaj nie mam wglądu do systemu. Proszę zadzwoń z do nas na numer 32 357 00 69 lub napisz do nas wiadomość z Mojego ING lub na czacie po zalogowaniu (ikona na dole po prawej stronie). Sprawdzimy sytuację z logowaniem i co mogło wpłynąć na kłopoty z płatnością kartą w sklepie.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024