16-02-2025 12:12
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się do banku gdzie Pan z działu technicznego próbował rozwiązać problem i po różnych próbach i kontakcie z centralą okazało sie , że opcja płatności telefonem za pomocą aplikacji ING jest już nie dostępna i pozostaje tylko opcja Google pay.
Moje pytanie brzmi ,dlaczego Bank likwiduje taką możliwość zmuszając klienta do korzystania z Google pay?
20-02-2025 11:44
Ponieważ jest to standard rynkowy i już wszystkie banki od tego odeszły na rzecz Google Pay
20-02-2025 18:46
Być może. Chociaż z informacji od innych użytkowników wynika, że nie wszyscy mają ten problem. Dodatkowo z aplikacji zniknęła opcja płatności telefonem za pomocą blika zbliżeniowego. Czy to aby nie jest przesada? Dodatkowo inne banki mają swoje aplikacje na telefony Huawei i nie ma z tym problemu, a Ing traktuje użytkowników w?w telefonow po macoszemu. Informuję , że wcale nie jest nas tak mało.
21-02-2025 09:48
21-02-2025 19:41
Proszę czytać ze zrozumieniem. Temat dotyczy płatności za pomocą ING a nie Google Pay.
Doskonale wiem , że usługi Google nie działają na telefonach Huawei.
Nadal w analizie. Patrząc na https://www.ing.pl/partner/indywidualni/hipoteka/proces-kredytowy to w tym tygodniu powinno się coś ruszyć.
17-03-2025Cudownie. No tak, zawsze w przypadku problemu mogę popisać z botem, albo kimś losowym na chacie, kto poleci mi założenie reklamacji. A potem będę czekał miesiąc na rozwiązanie mojego problemu (tyle IN
... 16-03-2025W takiej sytuacji po zasileniu konta system automatycznie pobierze pieniądze na spłatę raty. Przekazanie informacji o zadłużeniu do BIKu zależy to od czasu opóźnienia w spłacie. Abyśmy mogli to spraw
... 15-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |