16-02-2025 12:12
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się do banku gdzie Pan z działu technicznego próbował rozwiązać problem i po różnych próbach i kontakcie z centralą okazało sie , że opcja płatności telefonem za pomocą aplikacji ING jest już nie dostępna i pozostaje tylko opcja Google pay.
Moje pytanie brzmi ,dlaczego Bank likwiduje taką możliwość zmuszając klienta do korzystania z Google pay?
20-02-2025 11:44
Ponieważ jest to standard rynkowy i już wszystkie banki od tego odeszły na rzecz Google Pay ![]()
20-02-2025 18:46
Być może. Chociaż z informacji od innych użytkowników wynika, że nie wszyscy mają ten problem. Dodatkowo z aplikacji zniknęła opcja płatności telefonem za pomocą blika zbliżeniowego. Czy to aby nie jest przesada? Dodatkowo inne banki mają swoje aplikacje na telefony Huawei i nie ma z tym problemu, a Ing traktuje użytkowników w?w telefonow po macoszemu. Informuję , że wcale nie jest nas tak mało.
21-02-2025 09:48
21-02-2025 19:41
Proszę czytać ze zrozumieniem. Temat dotyczy płatności za pomocą ING a nie Google Pay.
Doskonale wiem , że usługi Google nie działają na telefonach Huawei.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |