Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się do banku gdzie Pan z działu technicznego próbował rozwiązać problem i po różnych próbach i kontakcie z centralą okazało sie , że opcja płatności telefonem za pomocą aplikacji ING jest już nie dostępna i pozostaje tylko opcja Google pay.

Moje pytanie brzmi ,dlaczego Bank likwiduje taką możliwość zmuszając klienta do korzystania z Google pay?

Odpowiedz
0 Lajków
donbizon
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
16-02-2025
Wiadomość 1 z 5 (3 111 wyświetleń)

Re.: Płatności telefonem przez aplikację ING

Ponieważ jest to standard rynkowy i już wszystkie banki od tego odeszły na rzecz Google Pay Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
204
55
02-12-2022
Wiadomość 2 z 5 (2 886 wyświetleń)

Być może. Chociaż z informacji od innych użytkowników wynika, że nie wszyscy mają ten problem. Dodatkowo z aplikacji zniknęła opcja płatności telefonem za pomocą blika zbliżeniowego. Czy to aby nie jest przesada? Dodatkowo inne banki mają swoje aplikacje na telefony Huawei i nie ma z tym problemu, a Ing traktuje użytkowników w?w telefonow po macoszemu. Informuję , że wcale nie jest nas tak mało.

Odpowiedz
0 Lajków
donbizon
Doradca z ambicjami I
3
0
16-02-2025
Wiadomość 3 z 5 (2 828 wyświetleń)

To na telefonach Huawei nie ma Google Pay, a nie bank usunal taka mozliwosc.
Odpowiedz
0 Lajków
mackoxdp1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
25-04-2024
Wiadomość 4 z 5 (2 765 wyświetleń)

Proszę czytać ze zrozumieniem. Temat dotyczy płatności za pomocą ING a nie Google Pay.

Doskonale wiem , że usługi Google nie działają na telefonach Huawei.

Odpowiedz
0 Lajków
donbizon
Doradca z ambicjami I
3
0
16-02-2025
Wiadomość 5 z 5 (2 708 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy