Odpowiedz

Nie moge zalozyc konta od 3 dni

Próbuje załozyc konto mubi od 3 dni, za kazdym razem gdy na koncu jest zawieranie umowy pokazuje mi, ze rozpatrza moj wniosek, po czym przychodzi mail/sms ze niestety nie moga ustalic mojej tozsamosci. Mial ktos ten sam problem i wie moze jak go rozwiazac? 

Odpowiedz
0 Lajków
Wardii
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
19-01-2025
Wiadomość 1 z 2 (718 wyświetleń)

Re.: Nie moge zalozyc konta od 3 dni

Spróbuj odinstalować aplikację i pobierz ją jeszcze raz. Jeśli jednak sytuacja się powtórzy, zapraszam do naszej placówki bankowej w celu założenia konta. Adresy naszych oddziałów znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=oddzial .

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (644 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy