10-01-2021 19:52
Czy była by możliwość aby wyłączyć dostęp do konta OKO z poziomu aplikacji
Czułbym się bezpieczniej. Teraz wystarczy PIN do aplikacji i można łatwo dostać się do oszczedności poprzez aplikacje .Wystaczy ze ktoś przejmie telefon i podpatrzy PIN. Wg mnie dostep do grubszych oszczednośi na na koncie OKO powinien być tylko po wpisaniu całego hasła do systemu bankowości ING - wtedy czyłbym sie bezpiecznie lub konto nie powinno być widoczne ( dla tych co sobie tego życzą )
11-01-2021 19:59
Swoje konto oszczędnościowe możesz wyłączyć z widoczności w swojej bankowości. Zrobisz to po zalogowaniu wybierając Profil/Ustawienia/Widok. Konto oszczędnościowe będzie wyłączone z widoczności do czasu ponownego włączenia.
Nie ma innej możliwości, jednak Twoją uwagę skierowałam do odpowiedniego zespołu.
Witam,
mój wniosek zmienił dzisiaj status na "Podejmujemy decyzję" ile może potrwać podejmowanie decyzji przez bank?
08-01-2025Bardzo zależy mi na szybkim rozpatrzeniu oczywiście, ale mogłam być zbyt roztrzęsiona sytuacją i nie wiem czy wspomniałam o tym zgłaszając reklamację. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja
08-01-2025