01-04-2022 15:53
Właśnie otrzymałem powiadomienie o treści:
"Puk, puk... To ja, Twoja apka. Mam nowe funkcje - nie zawahaj się i ich użyć Sprawdź, co nowego."
Specjalnie się zarejestrowałem na tym forum, aby spytać się jak to wyłączyć. Interesują mnie wyłącznie powiadomienia o przelewach wychodzących i przychodzących. Nie chce otrzymywać ŻADNYCH inny powiadomień a już szczególnie takiego spamu jak powyżej. Jak to zrobić, bo widzę wyłącznie możliwość całkowitego wyłączenia powiadomień?
Mam konta w dwóch innych bankach i żaden nie przysyła mi takiego spamu. Tylko od was dostaję takie bezsensowne powiadomienia nawet kilka razy w tygodniu.
Gdyby nie to, że mam w ING kredyt hipoteczny i musze dostawać wypłatę na to konto, to bym zrezygnował z waszego banku całkowicie, właśnie przez te durne powiadomienia.
02-04-2022 20:36
Po każdej aktualizacji aplikacji informujemy o nowych funkcjonalnościach. Jeśli natomiast nie chcesz otrzymywać od nas ofert dotyczących naszych produktów w aplikacji, możesz wycofać swoje zgody marketingowe w ustawieniach swojego konta.
mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
07-11-2024