Aplikacja mobilna

Odpowiedz

ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Dzień Dobry

Zawsze korzystałem z logowania biometrycznego a od jakiegoś czasu (aktualizacji) logowanie do aplikacji mobilnej odbywa się tylko za pomocą PIN.

Ciekawe jest to, że jak chcemy się zalogować to pojawia się panel numeryczny.

W górnej jego części znajdują się cztery kwadratowe pola do wpisania PIN, pod nimi mamy cyfrową klawiaturę u dołu z prawej strony backspace a po lewej stronie symbol odcisku palca.

Kiedy wybierzemy ikonę odcisku palca na środku pojawi się standardowe skanowanie odcisku palca jakie jest na smartfonie.

Niestety po skanowani palca pod okienkiem PIN pojawia się komunikat - Błędny kod PIN

Korzystam z Samsung S23 Ultra

Odpowiedz
0 Lajków
mikrus
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
2
30-11-2023
Wiadomość 1 z 3 (1 358 wyświetleń)

Re.: ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Proszę, spróbuj po zalogowaniu do aplikacji w jej profilu w prawym, górnym rogu w zakładce: Ustawienia -> Aplikacja mobilna -> Dostęp do aplikacji wyłączyć i włączyć logowanie danymi biometrycznymi. 
Jeśli to nie pomoże, to spróbuj usunąć urządzenie z zaufanych i aktywować je na nowo. To powinno pomóc. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1124
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (1 173 wyświetleń)

Re.: ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Ślicznie dziękuję za pomoc 😊
Faktycznie wystarczyło wyłączyć logowanie biometryczne i włączyć ponownie.
Odpowiedz
0 Lajków
mikrus
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
2
30-11-2023
Wiadomość 3 z 3 (1 059 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nie mamy twojego numeru telefonu

Tutaj nie mogę tego sprawdzić. Napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na samym dole.

28-04-2025
Nie mamy twojego numeru telefonu

Witam, jakiś czas temu chciałam wziąć niewielki kredyt. Wniosek zatrzymuje się na punkcie 2-twoje dane. Pojawia się komunikat " nie możemy udzielić ci kredytu, nie mamy twojego numeru telefonu uzupełn...

28-04-2025
Re.: Nowa karta i Google Pay

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING, sprawdzimy co jest powodem, że otrzymałeś taką wiadomość. 

27-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy