Witam, znalazłem się w bardzo nietypowej, a zarazem przykrej sytuacji życiowej (przez swoją głupotę, ale nie o tym tu). Otóż bardzo zależy mi na tym, żeby po zalogowaniu na moje konto internetowe nie była widoczna historia transakcji. Chodzi mi o kilka konkretnych, ale jeśli jest możliwość usunięcia/ukrycia całości jak najbardziej mi to odpowiada. W skrócie: interesuje mnie każda możliwa operacja jaka przyszła by wam do głowy, uzasadniona może być nieprawdą (ale poniekąd logiczną z punktu widzenia bezpieczeństwa bankowości), która pozwoli mi ukryć historię transakcji
Historia transakcji to dokument bankowy, w który nie możemy ingerować. Dlatego nie można ukryć ani usunąć danych z historii. Przykro mi, że nie pomożemy
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Witam, Nie rozumiem jak w takich nagłych przypadkach jak pieniądze na operację dziecka , bank nie proponuje szybkiego rozwiązania sprawy . W dniu dzisiejszym wpłaciłam 11 400zl . Pieniądze muszę wpłaci...
Posiadam pełnomocnika do konta oszczędnościowego. Gdy próbuje utworzyć cel oszczędnościowy zostaje przekierowany do procesu otwarcia wskazanego konta oszczędnościowego.