Odpowiedz

Doładowanie telefonu w ORANGE

Czy można w aplikacji uwolnić kwotę doładowania telefonu w sieci ORANGE i wprowadzić możliwość jej wpisania ręcznie?

Teraz jest lista doładowań, która nie pasuje do aktualnych cen pakietów. Mam pakiet za 35 zł i muszę doładowywać zmiennie raz za 30 zł a raz za 40 zł.

Strasznie to niewygodne.

Odpowiedz
0 Lajków
marcin2025
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
10-02-2025
Wiadomość 1 z 3 (3 671 wyświetleń)

Re.: Doładowanie telefonu w ORANGE

Kwoty doładowań określa sam operator. Po naszej stronie nie da się tego edytować. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (3 131 wyświetleń)

Re.: Doładowanie telefonu w ORANGE

Wychodzi na to, że ING oddaje pałeczkę Orange w tym zakresie, a z punktu widzenia Orange bez sensu jest to zmieniać skoro w ich apce można doładować telefon bez takich wygibasów. Trudno, będę doładowywać w apce Orange.
Odpowiedz
0 Lajków
marcin2025
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
10-02-2025
Wiadomość 3 z 3 (2 725 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat Jasienica

Przykro nam czytać taką opinię. Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu. 

15-04-2026
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy