11-03-2025 12:02
Witam,
szukałem w wielu miejscach informacji na temat dodania trybu ciemnego w aplikacji mobilnej, jedyne co udało mi się znaleźć, to informacja, że prace trwają.
Czy jest może na chwilę obecną jakiś przybliżony termin dodania takiej funkcji?
Nie ukrywam, że według mnie i pewnie wielu innych użytkowników jest to "ostatnia" wyczekiwana funkcja, by w 100% móc powiedzieć, że aplikacja ING jest najlepsza.
Tryb ciemny niesie za sobą wiele zalet i patrząc na ogólny rozwój aplikacji ING, dziwi mnie fakt, że na tak "prostą" funkcje musimy tyle czekać.
Pozdrawiam ![]()
14-03-2025 08:39
Niestety było to wałkowane sto razy.
Bank odpowiadał - pracujemy nad tym....
Dziś nawet apka Stokrotki ma tryb ciemny na litość boską...
Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu.
27-02-2026Witam,
Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?
26-02-2026Za niecały rok kończy mi się pierwszy okres na stałej stopie oprocentowania. Mam pytanie. Czy ktoś z państwa w ostatnim czasie otrzymał propozycje na następny okres na stałą stopę procentowa. Jeśli ta
... 27-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 8 | |
| 8 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 4 |