Odpowiedz

[Aplikacja] Tryb ciemny

Witam, 

szukałem w wielu miejscach informacji na temat dodania trybu ciemnego w aplikacji mobilnej, jedyne co udało mi się znaleźć, to informacja, że prace trwają.

Czy jest może na chwilę obecną jakiś przybliżony termin dodania takiej funkcji?

Nie ukrywam, że według mnie i pewnie wielu innych użytkowników jest to "ostatnia" wyczekiwana funkcja, by w 100% móc powiedzieć, że aplikacja ING jest najlepsza.

Tryb ciemny niesie za sobą wiele zalet i patrząc na ogólny rozwój aplikacji ING, dziwi mnie fakt, że na tak "prostą" funkcje musimy tyle czekać.

Pozdrawiam Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (2 829 wyświetleń)

Re.: [Aplikacja] Tryb ciemny

Niestety było to wałkowane sto razy.

Bank odpowiadał - pracujemy nad tym....

Dziś nawet apka Stokrotki ma tryb ciemny na litość boską...

albertpaly
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
3
24-02-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 699 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy