Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Brak przelewow sepa instant, czytelnosc informacji przelewow walutowych w moim ing

Dlaczego nie ma przelewow sepa instant w moim ing ? fajnie tez jakby czytelnosc byla wieksza czyli czy jest to przelew swift czy sepa. ale jak rozumiem to kazdy przelew w euro to sepa oprocz pilnego ktory jest przelewem target.

Odpowiedz
0 Lajków
CiekawaOsoba432
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
1
22-06-2025
Wiadomość 1 z 2 (2 910 wyświetleń)

Re: Brak przelewow sepa instant, czytelnosc informacji przelewow walutowych w moim ing

Po wejściu w szczegóły wykonanego przelewu prezentujemy informację, jakim trybem był zlecony.  Obecnie nie mamy przelewów SEPA instant. Dziękujemy jednak za sugestię, przekazaliśmy ją do odpowiedniego zespołu. Więcej o przelewach SEPA znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/aplikacja-mobilna/przelewy/przelew-europejski-sepa

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
200
26
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 854 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

1. Biorę kod BLIK z apki na androida.
  2. Podaje gdzieś ten kod
  3. Na telefonie wyświetli się "zbyt niski limit" (zgodnie z prawdą)
  4. Zwiększam limit
  5. Podaje nowy kod
  6. Aplikacja nie pokaże zapytania o potwierdzenie tej
...

11-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na Twoją reklamację do odpowiedniego działu. 

11-05-2026
Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

W zeszły wtorek wpłatomat zatrzymał mi ponad 11 000 zł. Od tego czasu temat jest zgłoszony do banku, były też próby przyspieszenia sprawy, ale do dziś nie mam konkretnej odpowiedzi ani rozwiązania.

Num...

11-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy