25-06-2025 17:19
Cześć wszystkim,
Dostałem dziś w apce powyższy komunikat, w związku z tym chciałem prosić o naprawę waszych systemów
Mam Xiaomi i jak spora część jego użytkowników korzystam z wersji MIUIEU aby wywalić z telefonu zbędne chińskie szpiegujące aplikacje.
Nie mam odblokowanego roota, tylko bootloader.
Tak więc telefonu jest bezpieczniejszy, aplikacje i system nie są rozprute, więc proszę o to abyście po waszej stronie zaaktualizowali zabezpieczenie do rzeczywistego problemu - roota.
No chyba ze na windows/linux jak ktoś odblokuje bootloader to też będziecie wyświetlać taki komunikat
27-06-2025 16:17
Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Mechanizm wykrywania zadziałał zbyt czuło, co spowodowało nieoczekiwany problem. Na szczęście został on już rozwiązany — była to jednorazowa sytuacja w tej wersji aplikacji. Dziękujemy za wyrozumiałość!
Witam
Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem.
Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien
... 18-07-2025ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE
Wpłaciłam do jednego z bankomatów kwotę 24 tys. zł. Zostały zakiegowane 20 tys. zł.
Złożyłam reklamację dwukrotnie i za każdym razem została ona odrzucona przez bank. Moje
Cześć, czy długi okres oczekiwania na decyzje w sprawie udzielenia kredytu hipotecznego to już standard? 18.06 złożyłam wszelkie wymagane dokumenty do wniosku o kredyt hipoteczny (zaświadczenia, opera
... 18-07-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |