25-06-2025 17:19
Cześć wszystkim,
Dostałem dziś w apce powyższy komunikat, w związku z tym chciałem prosić o naprawę waszych systemów ![]()
Mam Xiaomi i jak spora część jego użytkowników korzystam z wersji MIUIEU aby wywalić z telefonu zbędne chińskie szpiegujące aplikacje.
Nie mam odblokowanego roota, tylko bootloader.
Tak więc telefonu jest bezpieczniejszy, aplikacje i system nie są rozprute, więc proszę o to abyście po waszej stronie zaaktualizowali zabezpieczenie do rzeczywistego problemu - roota.
No chyba ze na windows/linux jak ktoś odblokuje bootloader to też będziecie wyświetlać taki komunikat ![]()
27-06-2025 16:17
Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Mechanizm wykrywania zadziałał zbyt czuło, co spowodowało nieoczekiwany problem. Na szczęście został on już rozwiązany — była to jednorazowa sytuacja w tej wersji aplikacji. Dziękujemy za wyrozumiałość!
Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.
14-09-2026Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja
... 14-09-2026Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na pod
... 14-09-2026