Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re.: Brak możliwości założenia konta metodą przez selfie

@stuiverka  przykro nam, ale tutaj tego nie sprawdzimy i zapraszamy Cię do wizyty w placówce. 

@nabijaczleweli przekazałem Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Prosimy, odinstaluj aplikację i zainstaluj ją ponownie. Dodatkowo zrestartuj telefon.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 11 z 13 (1 410 wyświetleń)

Specjalnie jechałem do Wrocławia do oddziału jak zasugerował @MateuszF. Odpowiedź była, że oni nie mogą nic robić jeśli selfie nie działa. Jak chcę mogą mi założyć konto bez promocji. Spróbuję pdinstalować aplikacji i zainstalować jeszcze raz jak @MagdalenaD zasugerowała ale coraz bardziej jestem przekonany, że to jakiś naciąganie.
Odpowiedz
0 Lajków
pinftv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
04-08-2024
Wiadomość 12 z 13 (1 344 wyświetleń)

Niestety to nie zadziałało. Wygląda na t, że po wizycie w placówce jest jeszcze gorzej. Od razu po wpisaniu danych i numer telefonu pokazuje, że mam się udać do placówki. W placówce pytałem się co chwile czy po ich sprawdzeniach będę mógł dalej założyć konto na selfie i zapewniali cały czas, że tak. Widocznie tak nie jest. Jestem mocno rozczarowany tym bankiem. Zamiast pomoc wygląda na to, że utrudniają.
Odpowiedz
0 Lajków
pinftv
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
04-08-2024
Wiadomość 13 z 13 (1 244 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/m-p/45336#M11393

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować war...

01-04-2025
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy