31-10-2020 21:07
Witam, mam pytanie a mianowicie kiedy zostanie udostępniona możliwość zakupu biletów komunikacji miejskiej jak i opłacenia parkometrów w aplikacji Moje ING? Większość banków (PKOBP, Alior Bank, Millennium Bank, Santander, Nest Bank) posiada ową możliwość tylko nie ING. Bardzo słabo wyglądacie na tle konkurencji z wprowadzaniem nowości. Znając życie, odpowiedź będzie następująca: "Nie mamy jeszcze informacji odnośnie terminu udostępniania usługi. Pracujemy nad tym. Kiedy otrzymamy nowe informacje, na pewno damy znać" i tak od dwóch lat. Pozdrawiam.
02-11-2020 13:11
@MreaperS Przytoczona przez Ciebie w komentarzu nasza odpowiedź jest prawidłowa. Nie będziemy jej w całości powielać. Pracujemy nad wprowadzeniem tych zmian. Jak wprowadzimy, to będzie. Prosimy o cierpliwość
Dzień dobry,
mam pytanie o to, jak rozliczany jest limit wejść do saloników Priority Pass w ofercie dla karty kredytowej - platynowej.
Czy limit 4 wejść dla posiadacza (+2 dla osoby towarzyszącej) jest
... 22-03-2025Dzien dobry,
Nie wiem czy juz ten temat byl poruszany, nie moglem znalesc podobnego tematu wiec zapytam - co sie stalo z mozliwoscia oplacania parkowania w strefach platnego parkowania w Gdyni poprzez
... 22-03-2025Proszę, spróbuj jeszcze raz wyczyścić pliki cookie i pamięć podręczną w tych przeglądarkach zaznaczając opcję "od samego początku" oraz sprawdź, czy na pewno wersje przeglądarek są zaktualizowane. Jeś
... 22-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |