Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Bilety, parkometry w aplikacji mobilnej Moje ING

Witam, mam pytanie a mianowicie kiedy zostanie udostępniona możliwość zakupu biletów komunikacji miejskiej jak i opłacenia parkometrów w aplikacji Moje ING? Większość banków (PKOBP, Alior Bank, Millennium Bank, Santander, Nest Bank) posiada ową możliwość tylko nie ING. Bardzo słabo wyglądacie na tle konkurencji z wprowadzaniem nowości. Znając życie, odpowiedź będzie następująca: "Nie mamy jeszcze informacji odnośnie terminu udostępniania usługi. Pracujemy nad tym. Kiedy otrzymamy nowe informacje, na pewno damy znać" i tak od dwóch lat. Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
MreaperS
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
57
6
12-06-2017
Wiadomość 1 z 2 (7 032 wyświetleń)

Re: Bilety, parkometry w aplikacji mobilnej Moje ING

@MreaperS Przytoczona przez Ciebie w komentarzu nasza odpowiedź jest prawidłowa. Nie będziemy jej w całości powielać. Pracujemy nad wprowadzeniem tych zmian. Jak wprowadzimy, to będzie. Prosimy o cierpliwość Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 958 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wyłączenie widoczności danych osobowych po wykonaniu przelewu

W zakresie danych dla przelewów oraz przelewów na telefon udzieliliśmy informacji w naszych poprzednich komentarzach.

20-03-2025
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Obecnie nie planujemy

20-03-2025
Re: Wypowiedzenie umowy przez bank z powodu: pranie brudnych pieniędzy i terroryzm

Witam, udało się bez problemu wypłacić pieniądze czy blokowali ? jestemcw takiej samej sytuacji gdzie bezpodstawnie z buta zablokowali mi konto nie informując wcześniej o niczym

20-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy