Odpowiedz

Błąd w aplikacji ING

[ Edytowane ]

W momencie odblokowywania konta oszczędnościowego mojemu synowi, (konto dla osób niepełnoletnich) wyskakuje "Nie udało się pobrać danych"..

(screen w załaczniku)

Oczywiście konto jest odblokowane ale taka informacja wprowadza w błąd.

IMG_0389.PNG ‏1 KB
Odpowiedz
0 Lajków
Kroxen
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
27-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 057 wyświetleń)

Re: Błąd w aplikacji ING

Niestety, tutaj nie mamy dostępu do produktów naszych klientów. Jeśli pojawił się błędny komunikat, proszę, skontaktuj się z nami poprzez czat w Moim ING. Jeżeli właścicielem loginu jest syn, to proszę, aby to on skontaktował się z nami w ten sposób. Sprawdzimy to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
200
26
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 011 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy