10-02-2023 12:11 | Edytowano: 10-02-2023 12:25
W momencie odblokowywania konta oszczędnościowego mojemu synowi, (konto dla osób niepełnoletnich) wyskakuje "Nie udało się pobrać danych"..
(screen w załaczniku)
Oczywiście konto jest odblokowane ale taka informacja wprowadza w błąd.
11-02-2023 12:32
Niestety, tutaj nie mamy dostępu do produktów naszych klientów. Jeśli pojawił się błędny komunikat, proszę, skontaktuj się z nami poprzez czat w Moim ING. Jeżeli właścicielem loginu jest syn, to proszę, aby to on skontaktował się z nami w ten sposób. Sprawdzimy to.
To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag
... 21-05-2025@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze
... 21-05-2025@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |