Odpowiedz

Aplikacja a wirtualka Androida

Przykre ale żeby mieć oszczędnościowe konto promocyjne w ING trzeba mieć smartfon i aplikację ING. Jest to dyskryminacja osób starszych.

Pytanie - czy aplikacja działa na wirtualce Andorid (jakiej?), żeby nie kupować smartfona który zaraz straci aktualizacje?

Odpowiedz
0 Lajków
jz2004
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
01-12-2024
Wiadomość 1 z 4 (1 620 wyświetleń)

Re.: Aplikacja a wirtualka Androida

Przykro nam z powodu Twojej opinii. Jednak jednym z warunków oferty promocyjnej Otwartego Konta Oszczędnościowego, do otrzymania podwyższonego oprocentowania, jest zalogowanie się 3 razy w trakcie trwania promocji do aplikacji mobilnej Moje ING na telefonie.
Aby zainstalować aplikację mobilną, musisz mieć telefon z systemem Android (od wersji 8.0)

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
554
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (1 566 wyświetleń)

To nie jest odpowiedź na pytanie.
Odpowiedz
0 Lajków
jz2004
Doradca z ambicjami I
3
0
01-12-2024
Wiadomość 3 z 4 (1 264 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Aplikacja bankowa dziala na blu******s.com ale ING wymaga przyjścia do oddziału banku ze smartonem w celu aktywacji. Gratulacje ING obyście stracili klientów.

Odpowiedz
0 Lajków
jz2004
Doradca z ambicjami I
3
0
01-12-2024
Wiadomość 4 z 4 (1 185 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy