Odpowiedz

Aplikacja a wirtualka Androida

Przykre ale żeby mieć oszczędnościowe konto promocyjne w ING trzeba mieć smartfon i aplikację ING. Jest to dyskryminacja osób starszych.

Pytanie - czy aplikacja działa na wirtualce Andorid (jakiej?), żeby nie kupować smartfona który zaraz straci aktualizacje?

Odpowiedz
0 Lajków
jz2004
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
01-12-2024
Wiadomość 1 z 4 (486 wyświetleń)

Re.: Aplikacja a wirtualka Androida

Przykro nam z powodu Twojej opinii. Jednak jednym z warunków oferty promocyjnej Otwartego Konta Oszczędnościowego, do otrzymania podwyższonego oprocentowania, jest zalogowanie się 3 razy w trakcie trwania promocji do aplikacji mobilnej Moje ING na telefonie.
Aby zainstalować aplikację mobilną, musisz mieć telefon z systemem Android (od wersji 8.0)

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (432 wyświetleń)

To nie jest odpowiedź na pytanie.
Odpowiedz
0 Lajków
jz2004
Doradca z ambicjami I
3
0
01-12-2024
Wiadomość 3 z 4 (131 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Aplikacja bankowa dziala na blu******s.com ale ING wymaga przyjścia do oddziału banku ze smartonem w celu aktywacji. Gratulacje ING obyście stracili klientów.

Odpowiedz
0 Lajków
jz2004
Doradca z ambicjami I
3
0
01-12-2024
Wiadomość 4 z 4 (52 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt gotówkowy konsolidacja

Witam mam takie zapytanie chcę wziąć kredyt gotówkowy z konsolidacją wszystko jest w banku ING jak wiadomo kwota powyżej 100 000 musi być potwierdzona przez współmałżonka. Czy po otrzymaniu kredytu mo...

12-12-2024

Aplikacja bankowa dziala na blu******s.com ale ING wymaga przyjścia do oddziału banku ze smartonem w celu aktywacji. Gratulacje ING obyście stracili klientów.

12-12-2024
Zarządzany vps

Czy zarządzany VPS to dobry wybór? Jakie są korzyści?

12-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy