Odpowiedz
Czytałem publikacje o tym że ING w ostatnich dwóch kwartałach miał nadspodziewanie dobre wyniki finansowe. Kiedy zatem (po ostatnich podwyżkach stóp procentowych) ING podniesienie wreszcie oprocentowanie depozytów?
Odpowiedz
0 Lajków
Michał6
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
13-12-2021
Wiadomość 1 z 4 (7 770 wyświetleń)

Re: Depozyty

Obecnie nie mamy informacji o zmianach w oprocentowaniu naszych propozycji oszczędnościowych. Z aktualnych ofert z wyższym oprocentowaniem mamy Otwarte Konto Oszczędnościowe Bonus z oprocentowaniem 1% w skali roku zmienne przez 3 miesiące dla nowych pieniędzy do 50 000 zł. Na naszej stronie internetowej przedstawiamy nasze aktualne rozwiązania.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
656
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (7 724 wyświetleń)

Re: Depozyty

Twoja odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje. Choć może będziesz zdziwiony, to informuję Cię że umiem czytać. Utrzymujące się od długiego czasu oprocentowanie OKO (0,05%) przy inflacji 7,8% to kpina. 1% na OKO BONUS przez 3 miesiące to też nagrywanie się z klientów. RPP podnosi stropy procentowe, ale ING tego nie zauważa. Chodziło mi o to, aby wreszcie takie opinie jak moja pojawiły się w obiegu publicznym i trafiły do Zarządu Banku. No i przede wszystkim przyniosły oczekiwany skutek.
Michał6
Doradca z ambicjami I
2
1
13-12-2021
Wiadomość 3 z 4 (7 694 wyświetleń)

Re.: Depozyty

Biorąc pod uwagę, że inne banki - mniejsze - zaczynają podnosić oprocentowania depozytów. Trzeba pomyśleć nad odejściem - w tej chwili zamiast trzymać pieniądze lepiej szybciej spłacić kredyt - bank nie dość, że straci klienta i pieniądze. To jeszcze nie zarobi tyle na odsetkach jak po przeliczeniu rat po nowym wiborze.
kuciu
Doradca z ambicjami I
6
2
15-12-2021
Wiadomość 4 z 4 (7 685 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy