Płatności

Odpowiedz

nieznane próby transakcji na koncie

Witam, tego wieczoru dostałam parę powiadomień w aplikacji na różne kwoty, brzmią one "nie masz wystarczającej kwoty na Twojej karcie...". Kartę i telefon mam obok siebie, o co chodzi? Wszystko już przelałam na OKO. Przestraszyłam się nie na żarty, proszę o rady...
Odpowiedz
0 Lajków
nbiernat
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-10-2021
Wiadomość 1 z 2 (10 192 wyświetleń)

Re: nieznane próby transakcji na koncie

@nbiernat Możliwe, że ktoś próbuje skorzystać z Twojej karty przez internet i dlatego dostajesz powiadomienia. W tej sprawie skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING lub zadzwoń do nas na numer 32 357 00 69 i specjaliści sprawdzą to dla Ciebie. Przez Społeczność nie mamy dostępu do danych w systemie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (10 189 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi pod numerem 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00.

10-08-2026
Rodzice polecają

Chciałbym że ktoś podzielić się swoim kodem" rodzice polecają"..  chciałabym założyć konto dla trójki dzieci no i jeśli ktoś ma to prosiłabym jeśli to nie problem

10-08-2026
Re: promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Konto zostało założone 21 maja ,karta przyszła dopiero 29 maja wiec nie wiem czy oni licza do końca maja jako jeden miesiąc czy od 21 maja do 21 czerwca - miesiąc od 22 czerwca do 22 lipca drugi miesi

...

09-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy