Płatności

Odpowiedz

ZWROT-RACHUNEK ZABLOKOWANY

Witam, chciałabym zapytać co oznacza zdanie : ZWROT-RACHUNEK ZABLOKOWANY
20 grudnia zrobiłam przelew a 21 dostałam właśnie zwrot z dopiskiem rachunek zablokowany.

Odpowiedz
0 Lajków
katarzyyyna
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2018
Wiadomość 1 z 2 (9 821 wyświetleń)

Re: ZWROT-RACHUNEK ZABLOKOWANY

katarzyyyna, powyższy komunikat prawdopodobnie oznacza, że konto odbiorcy jest zablokowane do uznań. Bank do którego wysłałaś przelew, zwrócił go. Właściciel tego konta powinien skontaktować się z swoim bankiem i wyjaśnić tę sytuację. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1124
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (9 749 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Warunki uzyskania karty kredytowej

Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Wniosek o kartę możesz złożyć przez swoją bankowość w zakładce Oferta ING > Karty i płatności. Najczęściej decyzja jest od razu lub kolejnego dnia roboczego.

...

16-05-2025
Re: Re.: Paczki przelewów i podzielona płatność

Podjęliśmy decyzję o wycofaniu paczek przelewów. Możesz skorzystać z alternatywy: przelewów, powielenia przelewów, stałego zlecenia, przelewów z przyszła datą, zapisania odbiorcy, przelewów na telefon

...

16-05-2025
Re: Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Podjęliśmy decyzję o wycofaniu paczek przelewów. Możesz skorzystać z alternatywy: przelewów, powielenia przelewów, stałego zlecenia, przelewów z przyszła datą, zapisania odbiorcy, przelewów na telefon

...

16-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy