Odpowiedz

Witam

Mam pytanie odnośnie moich ostatnich płatności blikiem, otóż zapłaciłam blikiem za telefon oraz za przedmiot zakupiony na allegro (obie transakcję tego samego dnia), po obu transakcjach dostałam powiadomienie mailowe o przekazanych na konto odbiorcy środkach. Moje saldo pomniejszyło się o te kwoty. Po dwóch dniach zwrócono mi pieniądze z tych transakcji znowu na konto mimo że rachunki zostały podobno opłacone, czy to jakiś błąd? powinnam zapłacić jeszcze raz?

Proszę o szybką odpowiedź 

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
KInia
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-01-2018
Wiadomość 1 z 2 (8 506 wyświetleń)

Wczoraj występowały problemy z prawidłowym prezentowaniem transakcji BLIK. Jeszcze wczoraj wyprowadziliśmy ten błąd. 

Przepraszam za niedogodności z tym związane. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 436 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Re.: Nadplata kredyt 2016

Cały czas wprowadzamy udogodnienia w Moim ING i aktualnie kredyt można nadpłacać w dowolnej kwocie, bez dodatkowych kosztów.
Co do pozostałych warunków umowy, prosimy o kontakt z naszą infolinią kredyt

...

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy