01-01-2018 17:20
Witam
Mam pytanie odnośnie moich ostatnich płatności blikiem, otóż zapłaciłam blikiem za telefon oraz za przedmiot zakupiony na allegro (obie transakcję tego samego dnia), po obu transakcjach dostałam powiadomienie mailowe o przekazanych na konto odbiorcy środkach. Moje saldo pomniejszyło się o te kwoty. Po dwóch dniach zwrócono mi pieniądze z tych transakcji znowu na konto mimo że rachunki zostały podobno opłacone, czy to jakiś błąd? powinnam zapłacić jeszcze raz?
Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam
02-01-2018 17:45
Wczoraj występowały problemy z prawidłowym prezentowaniem transakcji BLIK. Jeszcze wczoraj wyprowadziliśmy ten błąd.
Przepraszam za niedogodności z tym związane.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |