17-03-2021 08:41
18-03-2021 06:25
@kinneikus Witaj, oczywiście możesz użyć swojej karty do konta walutowego w bankomacie wypłacającym złotówki. Kwotę przewalutujemy automatycznie po kursie organizacji płatniczej. Jeżeli wypłacisz gotówkę z naszego bankomatu lub Planet Cash nie pobierzemy prowizji za wypłatę gotówki.
Możesz też wypłacić gotówkę w walucie euro. Listę dostępnych bankomatów sprawdzisz tutaj: https://www.ing.pl/oddzialy-i-bankomaty?type=bankomat&filter=euro
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
06-07-2021 08:54
Czy mogę wypłacić euro z bankomatu ing używając karty Revolut?
07-07-2021 09:02
@ramaram Bankomaty w euro mamy jedynie dla naszych klientów. Kartą Revolut nie wypłacisz pieniędzy z naszego bankomatu.
Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer
... 08-12-2023Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc
... 08-12-2023Czy jest planowane dorzucenie możliwości podglądu kont z Nest Banku i inteligo?
08-12-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
2 | |
1 | |
1 | |
1 |