Płatności

Odpowiedz

Wypłata euro w polskim bankomacie?

Dzień dobry,

Mam pytanie czy mając na koncie ROR w walucie Euro np. 50 euro. Mogę iść do polskiego bankomatu i z niego wypłacić np. 200 PLN? W skrócie czy euro można wypłacić w złotówkach w bankomacie?
Odpowiedz
0 Lajków
kinneikus
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
10
0
07-02-2017
Wiadomość 1 z 4 (28 953 wyświetleń)

Re: Wypłata euro w polskim bankomacie?

@kinneikus Witaj, oczywiście możesz użyć swojej karty do konta walutowego w bankomacie wypłacającym złotówki. Kwotę przewalutujemy automatycznie po kursie organizacji płatniczej. Jeżeli wypłacisz gotówkę z naszego bankomatu lub Planet Cash nie pobierzemy prowizji za wypłatę gotówki. 

Możesz też wypłacić gotówkę w walucie euro. Listę dostępnych bankomatów sprawdzisz tutaj: https://www.ing.pl/oddzialy-i-bankomaty?type=bankomat&filter=euro

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

**
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
387
78
18-01-2021
Wiadomość 2 z 4 (28 908 wyświetleń)

Czy mogę wypłacić euro z bankomatu ing używając karty Revolut?

Odpowiedz
0 Lajków
ramaram
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-07-2021
Wiadomość 3 z 4 (26 721 wyświetleń)

@ramaram Bankomaty w euro mamy jedynie dla naszych klientów. Kartą Revolut nie wypłacisz pieniędzy z naszego bankomatu.

**
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
504
115
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (26 628 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
..Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania Zrobisz to, gdy zakończymy poprzedni wniosek ...

Taki komunikat dostałam dzisiaj  po nadpłacie kredytu hipotecznego , Dodam ,że wczoraj równiez zrobiłam nadpłatę i bez problemu skróciłam o 3 mc . Dzisiejsza nadpłata to równowartość dwóch rat kapitał

...

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy