Płatności

Odpowiedz

Spłata limitu na koncie direct

Witam, proszę o udzielenie informacji na temat limitu zadłużenia na koncie osobistym direct. Moje pytanie brzmi: jak wygląda spłata takiego limitu, czy miesiecznie prócz prowizji, pobierana jest także opłata w wysokości tyle ile wykorzystało sie z limitu?
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
e-d
e-d
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-02-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 667 wyświetleń)

Re: Spłata limitu na koncie direct

Cieszę się, że zainteresowałeś się naszą ofertą.
Każdorazowy wpływ na konto spowoduje automatyczną spłatę wykorzystanej kwoty. Odsetki od niej naliczamy do dnia spłaty. Są one w wysokości 10% w skali roku. Dodatkowa opłata jaka się pojawia, to opłata roczna - 1,8% kwoty przyznanego debetu minimum 68 zł. Pobierzemy ją w rocznicę podpisania umowy z Twojego konta. 
Limit zadłużenia w koncie osobistym to doskonałe zabezpieczenie finansowe, w przypadku nieprzewidzianych wydatków. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z tego produktu.  

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 623 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy