Płatności

Odpowiedz

Samsung Galaxy S10-nie działa platnosc telefonem

Witam serdecznie.Mialem telefon Samsung Galaxy S9, i platnosc NFC telefonem działała prawidłowo. Zmieniłem telefon na Galaxy S10. I platnosc przestala działać. Odinstalowalem i zainstalowałem aplikację ponownie. Telefon w ustawieniach aplikacji został zmieniony i aktywowany. W telefonie domyslna platnosc ustawiona na ING. Załączam NFC, przykładami do terminala i pokazuje mi błąd aplikacji....brak jakiegoś wsparcia ?
Odpowiedz
0 Lajków
Mariobur
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-04-2019
Wiadomość 1 z 2 (11 548 wyświetleń)

Re: Samsung Galaxy S10-nie działa platnosc telefonem

@Mariobur Zachęcam Cię do odwiedzenia tego wątku https://spolecznosc.ingbank.pl/-/Aplikacja-mobilna/NFC-mastercard-nie-dzia%C5%82a/m-p/18918#M2765 Wyjaśniamy tutaj jak przywrócić działanie Mastercarda w telefonie. 

Rozumiem, że przy próbie płatności masz włączony moduł NFC i naszą aplikację ustawioną na domyślną przy płatnościach. Spróbuj, proszę wykonać kolejno takie czynności:

1.    Wejdź w szczegóły karty Mastercard w telefonie
2.    Zastrzeż kartę Mastercard w telefonie
3.    Odinstaluj aplikację Moje ING mobile
4.    Zrestartuj telefon
(wyłącz i włącz go ponowne)
5.    Pobierz ponownie aplikację Moje ING mobile
6.    Aktywuj aplikację 
7.    Wejdź w szczegóły konta, do którego chcesz zamówić kartę
8.    Kliknij w link Zamów kartę Mastercard 
w telefonie
9.    Wybierz kartę Mastercard w telefonie
10.    Aktywuj płatności kartą
Jeżeli te czynności Ci nie pomogą, to proszę Cię o kontakt z nami przez Moje ING – Wiadomości lub czat (po zalogowaniu do bankowości przez komputer) lub telefonicznie 32 357 00 69.

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (11 495 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy