30-12-2019 12:14
Probowałem zapłacić 6zł zeby doładowac konto paypal, wyskoczył komunikat o potwierdzeniu transakcji . zaakceptowałem transakcje, sciągneło pieniądze z konta ale na komputerze nic sie nie stało, nie przekierowało do sklepu po zakonczeniu transakcji i wogółe jakbym nie zaakceptował transakcji. Po chwili wszedłem w płatnosc i w tytule bylo: Blokada pod trans blik 30.12.2019 o co chodzi?
31-12-2019 12:19
Jeśli zwolniliśmy blokadę i pieniądze wróciły na Twoje konto, powinieneś powtórzyć płatność. Jeżeli nadal widnieje opis blokady - zaczekaj, aż się rozliczy. Tutaj nie sprawdzę szczegółów, ponieważ nie mam dostępu do danych w systemie. Możemy to sprawdzić gdy skontaktujesz się z nami na czacie, po zalogowaniu się do swojej bankowości. Sprawdzimy to także na naszej infolinii - 32 357 00 69.
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą Maksymalny czas na rozpatrzenie wniosku to 21 dni od otrzymania kompletu dokumentów. Decyzja oczywiście może być szybciej, każdy jednak wniosek rozpatrujemy
Prosimy skontaktuj się w tej sprawie z nami przez kanały szyfrowane, czat w Moje ING lub nasza infolinia. Postaramy się to sprawdzić.
23-06-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |