27-12-2019 14:29
Nie moge placic karta debetowa w Uber Eats - wyrzuca blad o odrzuceniu platnosci przez bank. Zastanawiam sie, czy to jest jakis feature? Czy bedzie tez problem z samym Uberem? Sporo jezdze po swiecie i Uber czesto gesto jest jedyna przyzwoita forma przemieszczania sie, np. w Kanadzie. Jakis czas temu za Ubera moglam zaplacic, natmomiast teraz nie wiem w zwiazku z tym odrzuceniem.
28-12-2019 14:34
@Warlock Zachęcam Cię do sprawdzenia limitów transakcyjnych do płatności przez internet swoją kartą. Zrobisz to w Moim ING; zakładka Moje finanse> Karty i płatności telefonem> Visa Zbliżeniowa> Limity transakcyjne. W tym samym miejscu możesz je także zmienić. Jeśli limity są ustawione prawidłowo, to napisz do nas na czacie w w bankowości internetowej. Nasz specjalista sprawdzi, co się stało w Twoim przypadku.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |