15-11-2021 11:34
Przykro mi, że masz kłopot z dokonaniem płatności.
Chcielibyśmy wyjaśnić dla Ciebie tę sytuację, dlatego prosimy, abyś napisał do nas po zalogowaniu się do bankowości Moje ING po czym wybrał opcję Czat na dole strony. Dzięki temu będziemy mogli zarejestrować zgłoszenie do naszego działu technicznego, który pomoże wyjaśnić tę sytuacje.
Super, że chciałbyś nawiązać z nami współpracę, jeśli masz życzenie zapoznaj się z naszymi ofertami na naszej stronie pod linkiem https://www.ing.jobs/Polska/Home.htm
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi ofertami i aplikowania o pracę w naszym banku 😁
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
05-12-2021 00:02
Ja mam to samo. Wysłane oświadczenie KYC, a potem znowu wiadomości, że czegoś im brakuje, choć sami nie wiedzą czego. Pomijam fakt, ze pytają o kontrahentów z Chin, żądają faktur i informacji jaki pro
... 18-04-2026Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dy
... 17-04-2026W tej sprawie prosimy o kontakt z doradcą hipotecznym. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznym
... 17-04-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 5 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 |