15-11-2021 11:34
Przykro mi, że masz kłopot z dokonaniem płatności.
Chcielibyśmy wyjaśnić dla Ciebie tę sytuację, dlatego prosimy, abyś napisał do nas po zalogowaniu się do bankowości Moje ING po czym wybrał opcję Czat na dole strony. Dzięki temu będziemy mogli zarejestrować zgłoszenie do naszego działu technicznego, który pomoże wyjaśnić tę sytuacje.
Super, że chciałbyś nawiązać z nami współpracę, jeśli masz życzenie zapoznaj się z naszymi ofertami na naszej stronie pod linkiem https://www.ing.jobs/Polska/Home.htm
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi ofertami i aplikowania o pracę w naszym banku 😁
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
05-12-2021 00:02
W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING, sprawdzą warunek w systemie. Czat w temacie kredytów hipotecznych jest dostępny w dni robocze od 8:00 do 18:00.
31-07-2026Dzień dobry,
mam pytanie odnośnie oczekiwanego czasu trwania analizy na ścieżce standardowej. W naszym wypadku wniosek został wysłany dnia 15.07, ale dopiero w tym tygodniu (28.7) status na stronie in
... 30-07-2026Systematycznie analizujemy możliwości rozwojowe w obszarze płatności mobilnych. O ewentualnych działaniach w kierunku udostępnienia Samsung Pay będziemy informować na bieżąco.
30-07-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 5 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 |