07-09-2018 13:52
Czy moglibyśmy poznać przybliżony czas wprowadzenia funkcjonalności wysyłania paczek przelewów w formacie split-payment.
Wpisywanie ręczne do systemu ING nie jest ani wygodne ani potrzebne. Trochę szkoda naszego ( klientów ) czasu, jak jest tych przelewów do zrobienia >60.
Inne banki radzą sobie od początku ( bank na M i bank na P, bank na A, ... )
Pomijam ignorowanie zapytań o powyższe w bankowości internetowej...
10-09-2018 09:22
Pracujemy nad wprowadzeniem paczki przelewów z wykorzystaniem mechanizmu Split Payment. Nie jesteśmy jednak w stanie określić kiedy uda nam się udostępnić taką funkcjonalność. Jeżeli coś się w tym temacie zmieni to damy o tym znać naszym klientom.
13-07-2021 22:12
Czy może już wiadomo kiedy będą w końcu paczki przelewów ze split payment ? Bo cały czas odpowiedź od państwa brzmi że wkrótce.
14-07-2021 22:24
Niestety nie jesteśmy jeszcze w stanie podać więcej informacji Pracujemy nad udostępnieniem w Moim ING paczek przelewów z wykorzystaniem mechanizmu Split payment. Jak tylko uda nam się udostępnić taką funkcję, będziemy informować.
06-04-2022 22:49
Naprawdę?? Od 3lat nie możecie wprowadzić paczki przelewów do split payment? uuuuuu. Szybko zmienię bank. Myślałam, że to temat na 2-3mies... Poczekałabym, a tak, to szkoda mojego czasu na codzienne "kopiuj-wklej" pojedynczych przelewów.
07-04-2022 21:46
Rozumiem, że wprowadzenie kilkunastu przelewów jest kłopotliwe. Pracujemy nad możliwością importowania transakcji split payment w paczkach przelewów. Nie mamy szczegółowych informacji. O udostępnieniu tej możliwości poinformujemy naszych klientów.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |