Odpowiedz

Płatności cykliczne

Cześć!
Od jakiegoś czasu dostaję powiadomienia z aplikacji ING "płatność w internecie nie powiodła się" - mam ustawioną płatność cykliczną moją kartą debetową gdzieś w internecie, ale nie jestem w stanie zlokalizować gdzie. Czy jest możliwość sprawdzenia zobowiązań cyklicznych karty?
Odpowiedz
0 Lajków
Diwesh
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-12-2019
Wiadomość 1 z 2 (5 055 wyświetleń)

Re: Płatności cykliczne

Cześć, 

nie możemy sprawdzić wszystkich stron internetowych, gdzie podałaś dane swojej karty. 
Możemy jednak sprawdzić, kto próbuje obciążyć Twoją kartę. 
Proszę, napisz do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Znajdziesz usługę w dolnej części ekranu. 
Jesteśmy dostępni w tygodniu od 8:00 do północy i w soboty od 8:00 do 22:00. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1158
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 997 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Yubico Security Key C NF - błąd: urzadzenie nie obsługuje FIDO2

Klucz: Yubico Security Key C NFC
Firmware: 5.8.0
Obsługiwane protokoły: FIDO2 oraz FIDO U2F
Certyfikacja: FIDO L2

Podczas dodawania klucza w Moim ING proces przechodzi etap „Parowanie klucza”, ale po nim

...

24-09-2026
Re: Sortowanie celi oszczednosciowych i auto transakcje

W sprawie kolejności prezentacji celów - powinna być zawsze jednakowa, na podstawie daty ich stworzenia. Jeśli u Ciebie za każdym razem ta kolejność jest inna, prosimy napisz do nas na czacie w Moim I

...

23-09-2026
Re: Załadanie konta na selfie nie działa

Gustaw w najnowszej wersji aplikacji dodaliśmy poprawki dotyczące procesu zakładania konta z potwierdzeniem na selfie. Przepraszamy za utrudnienia. 

21-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy