Odpowiedz

Płatności cykliczne

Cześć!
Od jakiegoś czasu dostaję powiadomienia z aplikacji ING "płatność w internecie nie powiodła się" - mam ustawioną płatność cykliczną moją kartą debetową gdzieś w internecie, ale nie jestem w stanie zlokalizować gdzie. Czy jest możliwość sprawdzenia zobowiązań cyklicznych karty?
Odpowiedz
0 Lajków
Diwesh
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-12-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 547 wyświetleń)

Re: Płatności cykliczne

Cześć, 

nie możemy sprawdzić wszystkich stron internetowych, gdzie podałaś dane swojej karty. 
Możemy jednak sprawdzić, kto próbuje obciążyć Twoją kartę. 
Proszę, napisz do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING. Znajdziesz usługę w dolnej części ekranu. 
Jesteśmy dostępni w tygodniu od 8:00 do północy i w soboty od 8:00 do 22:00. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 489 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Urgent help needed – EUR account blocked right after receiving long-awaited refund

Please contact us via chat in Moje ING or by phone — we will check the situation and do our best to help.

30-03-2026
Re: BLOKADA PIENIEDZY W PLANETCASH Nadarzyn

112970/032026 numer reklamacji

30-03-2026
Urgent help needed – EUR account blocked right after receiving long-awaited refund

Hello,

I am extremely worried and would really appreciate some advice.

After waiting for almost four months, I finally received a refund from my former bank into my ING EUR business account. This was th

...

30-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy