08-09-2017 00:46
Witam,
Posiadam karte VISA i chciałbym dokonać zakupu w sklepie internetowym gdzie płaci się w dolarach, jest to sklep z USA czy mogę normalnie dokonać tej płatności kartą którą posiadam?
08-09-2017 22:11
@owolcz Kartą Visa możesz wykonywać płatności za zakupy przez Internet. Po zalogowaniu do bankowości internetowej sprawdź czy masz ustalone limity dla płatności internetowych. Możesz to zrobić wybierając zakładkę Moje finanse > Visa Zbliżeniowa > Limity transakcyjne.
Jeżeli płatność będziesz wykonywał w walucie obcej, to będzie zrobione przewalutowanie po kursie organizacji płatniczej Visa. Po naszej stronie pobierzemy opłatę w wysokości 3% kwoty transakcji.
Aktualny kurs walutowy możesz sprawdzić za pośrednictwem kalkulatora walutowego Visa.
26-09-2017 14:30
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
3 | |
3 | |
1 | |
1 |