Odpowiedz

Opłata transakcyjna

Dobry wieczór, mam pytanie odnośnie opłaty transakcyjnej. 29 listopada opłaciłem winiete, która obowiązuje na terenie Republiki Czeskiej. Wiem, że zostanie pobrana opłata w wysokości 40 zł. Czy jeśli opłacę winiete kolejny raz, to będę musiał zapłacić ponownie 40 zł?
Odpowiedz
0 Lajków
DominikPolak
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-12-2022
Wiadomość 1 z 3 (4 872 wyświetleń)

Re: Opłata transakcyjna

Na podstawie opisanej przez Ciebie sytuacji przypuszczam, że wykonujesz przelew walutowy. Za każdy taki przelew, wykonany w innej walucie niż euro, zgodnie z Tabelą Opłat i Prowizji pobieramy 40 zł. 

Sprawdź proszę, czy nie masz możliwości zapłacenia kartą - jeśli zapłacisz kartą do konta osobistego pobierzemy tylko 3% prowizji. A jeśli masz kartę kredytową, takiej prowizji nie pobierzemy w cale. Przewalutowanie w przypadku transakcji kartą odbywa się po kursie organizacji płatniczej Visa. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
499
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (4 812 wyświetleń)

Re: Opłata transakcyjna

Dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
0 Lajków
DominikPolak
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-12-2022
Wiadomość 3 z 3 (4 704 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy