12-06-2018 23:42
Witam,
jako ze stara karta straciła ważność otrzymałem juz nową i zarazem bardzo ładną pomarańczową kartę Visa debit.
Aktywowałem ją oczywiscie i wszystko by było ładnie i pieknie gdyby nie to ze niemoge zapłacic nią w interncie.
Karta jest wszedzie odrzucana czy to kupno biletu pkp czy to wykupienie hbogo - nieważne co ale jest odrzucana.
Problem o tyle dziwny bo stara działała bez problemu jak tylko nastawiłem limity. W tej zrobilem to samo i ustawilem dzienny limit platnosci kartą w internecie na 2000zl niestety nic to nie dało.
Z góry dziekuje za pomoc
Krzysiek
13-06-2018 23:29
Zależy nam na tym, żeby wyjaśnić dla Ciebie tę sprawę. Przez Społeczność nie mamy jednak wglądu do systemu i nie możemy tego sprawdzić. Prosimy, zadzwoń do nas - 32 357 00 12. Infolinia jest czynna całą dobę. Możesz także wysłać zapytanie po zalogowaniu się do bankowości internetowej (zakładka wiadomości).
Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 11-12-2025Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |