Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Brak możliwości ustawienia stałego zlecenia w euro - jak to rozwiązać?
07-08-2024 13:35
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień dobry,
Potrzebuję regularnie realizować przelewy w euro dwa razy w tygodniu (pasywnie inwestuję w ETF). Niestety, w ING Banku nie ma możliwości założenia stałego zlecenia w tej walucie. Jedyną opcją, jaką znalazłem, jest ręczne planowanie każdego przelewu z osobna, aby wykonał się w przyszłości. Problem polega na tym, że nawet ta opcja jest ograniczona do 30 dni do przodu.
Jest to dla mnie bardzo pracochłonne i męczące.
Czy ING Bank planuje wprowadzić funkcję stałych zleceń w euro? Jeśli nie, to jakie inne rozwiązania mogliby Państwo zaproponować, aby ułatwić mi realizację regularnych przelewów w euro?
Potrzebuję regularnie realizować przelewy w euro dwa razy w tygodniu (pasywnie inwestuję w ETF). Niestety, w ING Banku nie ma możliwości założenia stałego zlecenia w tej walucie. Jedyną opcją, jaką znalazłem, jest ręczne planowanie każdego przelewu z osobna, aby wykonał się w przyszłości. Problem polega na tym, że nawet ta opcja jest ograniczona do 30 dni do przodu.
Jest to dla mnie bardzo pracochłonne i męczące.
Czy ING Bank planuje wprowadzić funkcję stałych zleceń w euro? Jeśli nie, to jakie inne rozwiązania mogliby Państwo zaproponować, aby ułatwić mi realizację regularnych przelewów w euro?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 1 z 3
(1 608 wyświetleń)
08-08-2024 13:53
Re.: Brak możliwości ustawienia stałego zlecenia w euro - jak to rozwiązać?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Na chwilę obecną nie ma możliwości ustawienia stałego zlecenia w walucie. Nie mamy też informacji czy zlecenia z przyszłą datą, będą ją miały wydłużoną. Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniego działu.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
01-10-2024 10:41
Re.: Brak możliwości ustawienia stałego zlecenia w euro - jak to rozwiązać?
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuję.
Dla tych kto spotkał się z tym samym problemem - znalazłem rozwiązanie. Wystarczy korzystać z Revoluta, w którym można robić zlecenie stałe w euro.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 3 z 3
(1 099 wyświetleń)