Płatności

Odpowiedz

Blik zblizeniowy ciągle nie dziala

Gdy właczyłem blika zbliżeniowego zapłaciłem nim raz na kolejny dzień oczywiscie nie dziala była informacja aby ustawić jako domyślny do płatności zbliżeniowych, ale jest ustawione jako domyślne do płatności Moje ING, to bardzo denerwuje bo muszę w sklepie sie gdy ludzie czekają wejść do aplikacji, wyłączyć i wlaczyc blik zbliżeniowego, chyba pora sie przenieść na płatności kodem blik bo jak tak można.

CiekawaOsoba432
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
1
22-06-2025
Wiadomość 1 z 2 (1 624 wyświetleń)

Re: Blik zblizeniowy ciągle nie dziala

Proszę sprawdź, czy masz aktualną wersję aplikacji Moje ING. Jeśli tak, zaloguj się, kliknij w koło "Karty i płatności", następnie "BLIK" i na dole strony "Wyłącz BLIK". Wyloguj się, zaloguj ponownie, aktywuj BLIKA i BLIKA zbliżeniowego jeszcze raz. To powinno pomóc. Jeśli nadal będziesz miał kłopoty z płatnościami, proszę skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING - przekażemy w tej sprawie zgłoszenie do serwisu technicznego 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
619
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 493 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Stałe oprocentowanie - negocjacje

Cześć.

Mam kredyt w ING już 6 lat. Po 1. okresie stałych rat zaakceptowałem ofertę na 2. okres. Potem nastąpiła fala obniżek stóp przez NBP i moje stale są dużo za duże względem zmiennych.

Czy wciąż IN

...

11-01-2026
Re: Konto dla spółki z o.o. Promocja na start

W tej sprawie prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Biznesu pod numerem 323570024. Infolinia jest dostępna w dni robocze od 8 do 16.

10-01-2026
Konto dla spółki z o.o. Promocja na start

Witam,

Chcę zapytać o możliwość skorzystania z obecnej promocji na start - darmowe konto przez 2 lata dla spółek z o.o. Czy z tej promocji mogą skorzystać firmy, które kiedyś miały konto bankowe w ING ...

10-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy