02-04-2016 00:04
może mi ktoś wyjaśnić jak działa konkretnie blik? Byłem wczoraj w bankomacie i chciałem wypłacić BLIK. Wygenerowałem kod, wpisalem do bankomatu, dałem kwotę 2000tyś. zł i miałem jeszcze na telefonie potwierdzić i nagle się okazało ze nic nie przychodzi na telefon i transakcje anulowano. Potem zalgowałem sie do aplikacji na telefon ale juz wtedy wystąpił błąd w generowaniu kodów ponieważ wyskakiwał komunikat ze nie mozna wygenerowac kodu. Jak się wypłaca więc blikiem? musze byc zalogowany do aplikacji czy nie? dodam ze 2tys. mialem w limitach ustalony na blik ze moge tyle w jeden dzien dzieki kodowi wypłacic
03-04-2016 09:26
Wypłacając z bankomatu gotówkę za pomocą kodu BLIK, należy wykonać poniższe kroki:
Do prawidłowego zrealizowania transakcji, niezbędny jest dostęp do internetu w telefonie.
Abyśmy mogli sprawdzić co było powodem odrzucenia wypłaty, proszę o kontakt:
03-04-2016 17:03
Ale do tej aplikacji musze być zalogowany czy nie, aby potwierdzić wypłatę?
04-04-2016 19:21
Zgadza się, do aplikacji trzeba być zalogowanym, aby potwierdzić transakcję.
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |