Płatności

Odpowiedz

Automatyczne potwierdzenie przelewów

Będzie może kiedyś automatyczne wysyłanie potwierdzenia na maila, po wykonaniu przelewów zaplanowanych? Ułatwiłoby to życie tym, którzy co miesiąc przesyłają cała stertę potwierdzeń do księgowej. Najwyższy czas na tę funkcjonalność.

Odpowiedz
0 Lajków
ela2
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
14-07-2019
Wiadomość 1 z 4 (6 027 wyświetleń)

Re: Automatyczne potwierdzenie przelewów

Na tę chwilę nie udostępniamy takiej możliwości. Zapisałam Twoją sugestię w tym temacie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (5 981 wyświetleń)

Cos nowego w tym temacie? 

Odpowiedz
0 Lajków
ela2
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
14-07-2019
Wiadomość 3 z 4 (3 572 wyświetleń)

Nie mamy nowych informacji w tym zakresie 😢

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (3 521 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Fundusz wsparcia kredytobiorców a nadpłata

Odpowiedź na to pytanie wymaga sprawdzenia sytuacji. Dlatego bardzo prosimy o kontakt na czacie po zalogowaniu w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00, w sobotę w godzinach 8:00 - 16:00 bądź

...

31-10-2024
Re: Re.: FWK a wakacje kredytowe

Odpowiedź na to pytanie wymaga sprawdzenia sytuacji. Dlatego bardzo prosimy o kontakt na czacie po zalogowaniu w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00, w sobotę w godzinach 8:00 - 16:00 bądź

...

31-10-2024
Re.: Likwidacja placówki ING w Jaśle

Dziękujemy za opinię. W Jaśle posiadamy znacznie więcej bankomatów Emotikon: Szczęśliwy Zachęcam do zapoznania się z adresami urządzeń na naszej wyszukiwarce: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=bankomat&address=jas%C5%82o%20locality

...

31-10-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy