Odpowiedz

wpłatomat niezaksięgował pieniędzy

[ Edytowane ]

Dzisiaj o godzinei 11;23 bankomant przy placu Górnośląskim 19 w Gdyni przyjął gotówkę ( 10 000 ) transakcja przebiegła pomyślnie, otrzymałam pokwitowanie i zwrot karty, niestety pieniędzy na koncie brak. . Dzwoniłam na infolinię, uprzejmy Pan wypytał o wszystko dokładnie łącznie z numerem transakcji i numerem terminala , przyjął reklamacje i po 3 minutach otrzymałam wiadomość , że reklamacja będzie rozpatrzona w ciągu 7 dni, żart ?????!!!!!  To konto firmowe , z którego opłacam ZUS i US według Państwa obie te instytucje uwierzą mi w opisywaną historię ??? a nawet gdyby to czy powiedzą , że im przykrą i że poczekają na przelew?? 

Sądzę, że zrezygnuje z usług ING  mimo, że byłam klientem 7 lat , oczywiście nagłośnię sprawę w portalach i w mediach. 

pozdrawiam 

Odpowiedz
0 Lajków
Ania33
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
04-12-2018
Wiadomość 1 z 4 (3 626 wyświetleń)

Re: wpłatomat niezaksięgował pieniędzy

Ania33 Uzyskałaś informację o maksymalnym czasie rozpatrzenia zgłoszenia. Wiemy, jak brak zaksięgowania wpłaty może wpłynąć na działania klientów, dlatego staramy się rozpatrywać te sprawy jak najszybciej.
Czy mogłabyś nam podać numer zgłoszenia? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (3 622 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Dzień dobry !

Gdyby to było konto osobiste to mogłabym czekać z kontem firmowym nie. Na koncie firmowym ,jak sama nazwa wskazuję,  są środki do obrotu firmy , których teraz mi brakuje , nr sprawy 001964/122018. Dziś udam się do dyrektora, przy okazji zamknę konto ,  a następnie przekaże sprawę dalej . 

Dziękuję Panu za odpowiedź , póki co jest Pan jedyny który w ogóle odpisuje .

Odpowiedz
0 Lajków
Ania33
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
04-12-2018
Wiadomość 3 z 4 (3 584 wyświetleń)

Ania33 Czy uzyskałaś już odpowiedź na swoje zgłoszenie? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (3 490 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy